OK

Microcement Nordjylland - konkurrencedygtige priser

Trænger badeværelset til en opfriskning, eller ønsker du et rum med samme struktur fra gulv til loft? Et microcement gulv kan give en flot og rustik overflade, der samtidig er robust, fugefri og nem at gøre ren og vedligeholde.

Microcement gulve er blevet meget populære, og man forstår godt hvorfor. Microcement kan påføres stort set alle overflader og passer ind i alle rum. Vi tilbyder at lægge dit nye microcement gulv i Nordjylland. Kontakt os og hør mere om vores microcement priser.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst dit postnummer

Mange muligheder med microcement

Microcementen kan lægges direkte ovenpå de eksisterende gulve, fliser eller vådrumsplader. Overfladen kan gøres enten skridsikker eller glat. Med microcement er mulighederne næsten uendelige, hvis du ønsker et unikt og rustikt design, som kan udføres i et væld af farver og nuancer.

Fordelene ved microcement gulv og væg

  • Fugefrit
  • Slidstærkt
  • Vandafvisende
  • Rengøringsvenligt

En prisvenlig designløsning

Microcement er en billig metode, så du undgår en omfattende proces med at renovere og modernisere. Du slipper for at nedrive vægge eller at lægge et helt nyt gulv, da du i de fleste tilfælde kan påføre cementen direkte ovenpå de eksisterende belægninger. Microcement kan lægges på næsten alle overflader lige fra badeværelse, køkken, terrasse og til udendørs og indendørs gangarealer, og den giver et flot og robust betonlook. Din microcement pris er afhængig af, hvor stort arealet er.

Kræver korrekt håndtering

Microcement er en kombination af bl.a. cement og epoxy, som kan tilpasses alt efter ønsker til udseende og egenskaber på belægningen. Korrekt påføring af microcement kræver ekspertise og kendskab til håndtering af materialet, så der opnås den optimale kemiske og mekaniske styrke i belægningen. Cementblandingen kan tilpasses alt efter, om der ønskes en glat eller skridsikker overflade.

Få en erfaren og professionel gulvmontør

Når du vælger en professionel fagmand til opgaven, er du sikker på at få et holdbart og korrekt udført resultat i høj kvalitet.

Microcement Nordjylland til gode priser

Kontakt Aalborg Tagmaling for råd og vejledning og få en erfaren gulvspecialist til at montere dit microcementgulv.

Se galleri med flere anvendelsesmuligheder

Vi er et alsidigt hold af dygtige håndværkere, der har specialiseret os i behandling med epoxy. Vi kan levere alt – lige fra det perfekte epoxygulv til fabrikshallen, til det indbydende badeværelsesgulv i den helt rigtige farve. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Seneste anmeldelser

Vi dækker hele landet

Vi laver bl.a. følgende typer gulve:

  • Skridsikre gulve
  • New Yorker gulve
  • Polyurethan gulve

Årets håndværker