OK

Gulvafslibning i Nordjylland – få flotte gulve igen

Gulve med slid, ridser og mærker kan blive flotte igen med en gulvafslibning. Ved en gulvafslibning kan gulve, der har fået et kedeligt udseende blive opfrisket og se ud som nye igen. En afslibning af gulvet kan være et oplagt valg, hvis gulvet er slidt, men ikke behøver udskiftning. Så kan man nøjes med at slibe det slidte lag væk, så gulvets friske træ træder frem.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Ved en gulvafslibning bruger man en gulvslibemaskine til at fjerne gammel lak og slidt træ. Man fjerner typisk 1-2 mm. af slidlaget. Vi foretager typisk først en grovslibning af gulvet, hvor vi fjerner gammel lak, ridser og ujævnheder. Derefter foretager vi en finslibning af træet for at give gulvet en glat overflade. Til sidst er gulvet klar til en eventuel overfladebehandling med lak, sæbebehandling eller oliebehandling.

Hvorfor vælge en professionel gulvsliber?

Det anbefales at vælge en professionel fagmand, som er vant til at betjene en gulvslibemaskine og med forstand på gulve, da det ellers kan være svært at få et godt resultat. Hvis der først er opstået skader, kan det være både svært og dyrt at udbedre. Dernæst kommer udgifter til leje af gulvslibemaskine, specialsandpapir, specialmaskiner til efterbehandling og arbejdstimer oveni.

Professionelt gulvfirma i Nordjylland

Hos Aalborg Epoxy er vi specialister i gulve. Vi kan tilbyde fagfolk med fokus på kvalitet og service, så du får det gulv, du ønsker. Skal du have slebet dine gulve? Kontakt os for at høre nærmere om pris på telefon 71 90 29 33.

Vi er et alsidigt hold af dygtige håndværkere, der har specialiseret os i behandling med epoxy. Vi kan levere alt – lige fra det perfekte epoxygulv til fabrikshallen, til det indbydende badeværelsesgulv i den helt rigtige farve. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Seneste anmeldelser

Vi dækker hele landet

Vi laver bl.a. følgende typer gulve:

  • Skridsikre gulve
  • New Yorker gulve
  • Polyurethan gulve

Årets håndværker