OK

Garagegulv

Går du og overvejer et nyt garagegulv? Så kan et gulv i epoxy være en praktisk og holdbar løsning, da materialet har flere gode egenskaber, der egner sig godt til gulvet i garagen. Et garagegulv i epoxy kan klare store belastninger fra tunge køretøjer og er et populært valg, da det har flere fordele.

Fordele ved gulve i epoxy:

  • Slidstærkt
  • Rengøringsvenligt
  • Prisvenligt

Nem vedligeholdelse og rengøring

Med et gulv i epoxy får du et gulv, der er nemt at holde rent, da det er let at feje, spule og tørre af. Gulvet laves fugefrit og har ikke ujævnheder, hvor skidt og snavs kan gemme sig og besværliggøre rengøringen.

Mulighed for tilpasning

Epoxy kan farvelægges helt efter dine ønsker, og der er mulighed for enten en glat eller skridsikker overflade. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi som professionel gulvlægger kan tilbyde dig af gulvløsninger til din garage.

Brug en fagspecialist

Epoxy består af en base og en hærder, som udgør en tyktflydende tokomponent, som kræver en erfaren fagmand til at håndtere og dosere. For at få et tilfredsstillende resultat skal epoxy derfor blandes korrekt, og når det hældes på gulvet, hærder det meget hurtigt på den overflade, det lægges på.

Få professionelt gulvarbejde

Hos Aalborg Tagmaling har vi den nødvendige ekspertise og lang erfaring med at lægge gulve, som sikrer dig et flot og professionelt resultat til din garage. Vi kan tilbyde dig god service, faglig vejledning og professionelt udført gulvarbejde.

Prisvenlige kvalitetsløsninger

Epoxy er en billig gulvløsning, da det er relativt hurtigt at lægge sammenlignet med andre gulvbelægninger, og samtidig er det en robust og langtidsholdbar løsning. Vores mangeårige ekspertise og høje niveau sikrer dig et flot resultat, du kan være tilfreds med.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores gulvløsninger? Ring til os på telefon 71 90 29 33 eller udfyld kontaktformularen. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din gulvløsning.

Vi er et alsidigt hold af dygtige håndværkere, der har specialiseret os i behandling med epoxy. Vi kan levere alt – lige fra det perfekte epoxygulv til fabrikshallen, til det indbydende badeværelsesgulv i den helt rigtige farve. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Seneste anmeldelser

Vi dækker hele landet

Vi laver bl.a. følgende typer gulve:

  • Skridsikre gulve
  • New Yorker gulve
  • Polyurethan gulve

Årets håndværker